09 Ekim 2024
  • İstanbul24°C
  • Ankara26°C
  • İzmir26°C
  • Antalya27°C

YENİ YÜZYIL PARTİSİ İSTANBUL-ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI’NA TOLGA TOKTAŞ’I ATADI

Yeni Yüzyıl Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Arslan, İstanbul-Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Tolga Toktaş’ı atadı.

Yeni Yüzyıl Partisi İstanbul-Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Tolga Toktaş’ı atadı

09 Ekim 2024 Çarşamba 10:00

Genel Başkan Arslan, bu atamayla ilgili yaptığı açıklamada, genç ve dinamik yapısıyla dikkat çeken Tolga Toktaş’ın, Ataşehir’de önemli çalışmalara imza atacağını belirterek, partinin yeni yüzleriyle birlikte yoluna güçlü bir şekilde devam ettiğini vurguladı. 

Arslan, “Tolga Toktaş’ın gençliği, enerjisi ve vizyonu, partimiz için büyük bir kazançtır. Kendisine güvenimiz tam. Ataşehir’de parti bayrağını daha yükseklere taşıyacak, halkımızla güçlü bir bağ kurarak başarılı çalışmalar gerçekleştirecektir” dedi.

Arslan, Yeni Yüzyıl Partisi’nin teşkilatlanma sürecinde gençlere verdiği önemin altını çizerek, “Partimiz, yeni neslin dinamizmiyle daha da güçleniyor. Bu bayrak yarışında gençlerin kararlılığına, enerjisine ve yenilikçi düşüncelerine her zaman yer açıyoruz. Tolga Toktaş da bu anlayışımızın en güzel örneklerinden biri. Ataşehir’deki vatandaşlarımız, onun liderliğinde partimizin ilkeleri doğrultusunda önemli projelerle buluşacaklar” ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Arslan, Tolga Toktaş’a teşekkür ederek, “Ataşehir’de güçlü bir yapılanma hedefiyle çıktığımız bu yolda, birlikte omuz omuza çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Tolga başkanımıza bu zorlu görevde başarılar diliyor, partimizin büyümesine yapacağı katkılar için şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu mesajla birlikte, Yeni Yüzyıl Partisi’nin genç kadrolarla Türkiye’nin dört bir yanında büyüyerek ilerlemeye devam edeceği bir kez daha vurgulandı.

   

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.