17 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C
  • İzmir22°C
  • Antalya29°C

YENİ YÜZYIL PARTİSİ’NDE ABDULLAH EKİN DÖNEMİ

Yeni Yüzyıl Partisi Batman Merkez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Ekin Atandı.

Yeni Yüzyıl Partisi’nde Abdullah Ekin Dönemi

17 Ekim 2024 Perşembe 10:50

Yeni Yüzyıl Partisi teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Batman Merkez İlçe Başkanlığı’na Abdullah Ekin’in atandığı duyuruldu. Parti genel merkezinden yapılan açıklamada, bu atamanın Batman ili ve çevresindeki teşkilatlanma sürecinin önemli bir parçası olduğu vurgulandı. Abdullah Ekin’in, Batman’da partinin vizyonunu ve misyonunu en iyi şekilde temsil edeceği, bölge halkıyla güçlü bir bağ kurarak partinin hedeflerine ulaşmasına katkı sağlayacağı belirtildi.
“TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ PARTİSİ OLACAĞIZ”
Mehmet Ali Arslan, Abdullah Ekin’in göreve getirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Batman ilimizin merkez ilçesinde güçlü bir teşkilat yapısı kurma hedefindeyiz. Abdullah Ekin’in, geçmişteki başarılı çalışmaları ve toplumla kurduğu güçlü bağ, bu hedefe ulaşmamızda bizlere büyük bir katkı sağlayacaktır. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
“TEŞKİLATLANMAYA ÖNEM VERİYORUZ”
Yeni Yüzyıl Partisi’nin Türkiye genelinde hızla büyüyen teşkilatlanma çalışmaları kapsamında, il ve ilçe başkanlıklarına yapılan atamalar, parti tabanında büyük bir heyecanla karşılanırken, Abdullah Ekin’in de Batman’da partiyi daha ileriye taşıyacağına olan inanç yüksek. Parti yetkilileri, bu atamanın Batman’da halkın taleplerine daha hızlı ve etkin bir şekilde cevap verebilmek adına önemli bir adım olduğunu ifade ettiler.

Abdullah Ekin’in kısa süre içerisinde Batman Merkez İlçe teşkilatını güçlendirmek için çalışmalara başlayacağı ve vatandaşlarla yakın temas halinde olacağı bildirildi.

Yeni Yüzyıl Partisi, ülke genelinde olduğu gibi Batman’da da siyasette yenilikçi ve çözüm odaklı yaklaşımlar sunarak, halkın güvenini kazanmaya devam etmeyi hedefliyor.

abdullah-ekin-yeni-yuzyil-partisi.jpeg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.