19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara22°C
  • İzmir28°C
  • Antalya25°C

YETİMLER VAKFI GAZİANTEP’TE KIRTASİYE YARDIMINDA BULUNDU

Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilciliği tarafından Gaziantep’teki çok sayıda yetim çocuğa çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Yetimler Vakfı Gaziantep’te kırtasiye yardımında bulundu

09 Eylül 2024 Pazartesi 17:18

 

Türkiye genelinde pek çok il ve ilçede olduğu gibi Gaziantep te de onlarca yetim öğrenci, Yetimler Vakfı’nın çanta ve kırtasiye yardımı desteğiyle yeni eğitim yılına daha hazırlıklı başlıyor.

Bu kapsamda öğrencilere okul çantası, defter, kalem, boya setleri ve diğer gereçleri içeren kırtasiye paketleri hazırlandı. Yetim çocukların eğitim süreçlerini verimli ve eksiksiz geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen bu projeyle, çocukların eğitim hayatında karşılaştıkları maddi engellerin aşılması hedefleniyor.

2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla beraber yetimlere kırtasiye yardımında bulunduklarını belirten Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilcisi Eyüp Yüzgeç, kendilerine destek sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Yüzgeç, “2024-2025 eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Yetimler Vakfı Gaziantep Temsilciliği olarak Gaziantep’te bulunan 70 yetime çanta ve kırtasiye yardımı desteğinde bulunduk. Rabbim hayırseverlerimizden razı olsun.” dedi. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.