YÖK üniversitelerde Ramazan ayına yönelik mesai kolaylığı istedi

YÖK üniversitelerde Ramazan ayına yönelik mesai kolaylığı istedi
Yükseköğretim Kurulu, Ramazan ayı boyunca üniversitelerde görev yapan personelin ibadetlerini huzur içinde yerine getirebilmesi ve hizmetlerin aksamaması amacıyla gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Genel Sekreterliği tarafından tüm üniversitelere gönderilen yazıda, Ramazan ayı boyunca personelin ibadetlerini huzur ve sağlık içinde yerine getirebilmesi, aynı zamanda iş verimliliğinin sürdürülebilmesi amacıyla mesai kolaylıkları sağlanması talep edildi.

Mesai saatlerinde kolaylık

Yazıda, üniversitelerde görev yapan personelin Ramazan ayını sağlıklı, huzurlu ve verimli bir şekilde geçirebilmesi amacıyla sunulan hizmetin etkin, düzenli ve kesintisiz şekilde yürütülmesini teminen gerekli tedbirlerin alınarak mesai saatlerine ilişkin kolaylıkların sağlanması gerektiği belirtildi. Genel Sekreter Batıkan Aksoy imzasıyla gönderilen yazının tüm üniversitelere dağıtıldığı bildirildi.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.