06 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C
  • İzmir17°C
  • Antalya22°C

AVRUPA YETİM-DER, YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

Yetim ve öksüzlere yönelik hayır faaliyetleriyle hizmetlerini devam ettiren Avrupa Yetim-Der, Ramazan ayında yoksul ve ihtiyaç sahibi yetim aileleri unutmadı.

Avrupa Yetim-Der, yetimleri sevindirdi

21 Haziran 2017 Çarşamba 13:29

Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmayan Avrupa Yetim-Der, Gaziantep'in Nizip ilçesinde yetim ailelere gıda yardımında bulundu.

Avrupa Yetim-Der, Gaziantep'in Nizip ilçesinde Umut Kervanı Vakfı üyesi Nizip İhsan-Der aracılığıyla Ramazan ayı dolayısıyla yetim ailelere gıda yardımı dağıtarak, ailelerin yüzünü güldürdü.

Konuyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Nizip İhsan-Der Başkan Yardımcısı Mehmet Faik Doğan, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Avrupa Yetim-Der'in, Avrupa'daki Müslümanlardan Türkiye'deki yetim ailelere verilmesi için gönderdiği yardımları Nizip İhsan-Der aracılığıyla yetimlere ulaştırdık." dedi.

Doğan, "Nizip İhsan-Der olarak Avrupa Yetim-Der'in vesilesiyle Nizip'te 30 yetim aileye yardım ettik. Rabbim buna vesile olanların hayırlarını kabul etsin. Bu Ramazan ayında inşallah o yetimlerin dualarını da almış olurlar." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.