Camide çocuklara yönelik etkinlik: Cami çocukların neşesiyle şenlendi

Camide çocuklara yönelik etkinlik: Cami çocukların neşesiyle şenlendi
Malatya'da Battalgazi İlçe Müftülüğü tarafından Din Görevlileri Haftası münasebetiyle bir camide çocuklara yönelik etkinlik düzenlendi.

Battalgazi İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri Haftası kapsamında Orduzu Aslantepe Camii'nde çocuklarla bir araya geldi.

Çocukların camiyi sevmesi, camiyle bağ kurması ve güzel dinî değerlerle yetişmesi amacıyla gerçekleştirilen programda; kardeşlik, paylaşma, sevgi ve muhabbet içerisinde güzel anlar yaşandı.

Etkinliğe ilişkin Battalgazi İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada, camilerin çocukların yalnızca ibadet etmeyi öğrendiği mekânlar olmadığı belirtilerek, caminin aynı zamanda sevgi, kardeşlik, merhamet ve güzel ahlakın öğrenildiği bir gönül yuvası olduğu ifade edildi.

Açıklamada, "Bugünün cami çocukları, yarının güzel nesilleridir. Onların gönüllerinde cami sevgisini büyütmek, hepimizin ortak sorumluluğudur." denildi.

Müftülük, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen din görevlileri ile programa katılan çocuklara ve ailelerine teşekkür etti.

Camide çocuklara yönelik etkinlik: Cami çocukların neşesiyle şenlendi

Camide çocuklara yönelik etkinlik: Cami çocukların neşesiyle şenlendi

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.