Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi otoparkında düzensiz park tepkisi
Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nin acil servis otoparkıyla ilgili bir vatandaş tarafından iletilen şikâyette, bazı araçların park alanlarını uygun şekilde kullanmadığı belirtildi.
Görgü tanıklarına göre, sabah saat 08.30 sıralarında bir aracın güneşlik çekerek iki aracın park edebileceği alanı kapatacak şekilde park ettiği öne sürüldü.
Otoparkta benzer şekilde hatalı park yapan çok sayıda aracın bulunduğunu belirten vatandaşlar, özellikle acil servise gelen hastalar ve yakınları açısından park alanlarının daha dikkatli kullanılmasının önemine dikkat çekti.
"Diğer vatandaşların hakkı gözetilmeli"
Vatandaşlar, sürücülerin araçlarını park ederken diğer araç sahiplerinin de kullanabileceği alanları dikkate alması gerektiğini belirterek, otopark içerisinde daha düzenli bir park sisteminin uygulanmasını istedi.
Hastane otoparklarının uzun süreli park amacıyla kullanılmaması gerektiğini ifade eden vatandaşlar, özellikle acil servis otoparklarında kısa süreli ihtiyaçlar için gelen hastaların mağduriyet yaşamaması adına yetkililerin gerekli denetimleri yapması çağrısında bulundu.
Vatandaşlar, otoparkta yaşanan düzensizliğin giderilmesi ve park alanlarının daha verimli kullanılabilmesi için yetkililerin konuya çözüm üretmesini istedi.


Kaynak:İLKHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.