13 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara17°C
  • İzmir25°C
  • Antalya27°C

GÜNDÜZ: UZAY BAKANLIĞI KURULMALI!

Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz: "Gelecek Uzayda ve biz Uzay çalışmalarında elli yıl gerideyiz. Kendi Uzay üssümüzü kurup Ay'a ve Mars'a gitmeliyiz bunun için Uzay Bakanlığı kurulmalı." dedi.

Gündüz: Uzay Bakanlığı Kurulmalı!

22 Ocak 2024 Pazartesi 13:31

Türkiye'den ilk astronotun uzaya gitmesi ile ilgiili gelişmlere üzerine açıklama yapan Yeni Dünya Siyaseti Baş Lideri Eman Gündüz: "Gelecek Uzayda ve biz Uzay çalışmalarında elli yıl gerideyiz. Kendi Uzay üssümüzü kurup Ay'a ve Mars'a gitmeliyiz bunun için Uzay Bakanlığı kurulmalı." diye konuştu.

Türkiye olarak uzay çalışmalarında elli yıl geride olduğumuzu ve bu açığı hızla kapatmamız gerektiğini ifade eden Gündüz, "Biz geleceğiz ve gelecek Uzaydadır Türkiye olarak uzay çalışmalarında elli yıl gerideyiz bu açığı hızla kapatmamız lazım ve kendi fırlatma rampamızı yapıp kendi roket ve kapsüllerimiz ile ve kendi TÜRKONOT ekibimizle uzay üssü kurmamız lazım. Türkiye olarak Ay'a Mars'a Jüpiter'e araştırma üsleri kurmamız lazım tüm bu çalışmaları sistemli ve disiplinli şekilde yönetmek için Uzay Bakanlığı kurulmalı gelinen teknolojik seviye ve gelecekteki uzayın durumu bize Uzay Bakanlığını mecburi kılmaktadır. Bizim sorumluluğumuz sadece Dünya değil tüm Âlemdir biz Âlemin her yerinde olmamız oraya hakim olmamız lazım." ifadelerini kullandı.

Haberin videosu için TIKLAYINIZ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.