HAKSİAD'dan Saadet Partisi'ne Ziyaret

HAKSİAD'dan Saadet Partisi'ne Ziyaret
HAKSİAD Batman Şubesi Başkanı Cemal Çetiz ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Batman İl Başkanlığını ziyaret ederek, Türkiye ve Batman gündemi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

HAKSİAD Batman Şubesi Başkanı Cemal Çetiz ve yönetim kurulu üyeleri Saadet Partisi Batman İl Başkanlığını ziyaret etti.

HAKSİAD heyeti, Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından ağırlandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Türkiye ve Batman’daki gündem ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, "HAKSİAD Şube Başkanımız Cemal Çetiz ve yönetim kuruluna bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında muvaffakiyetler temenni ediyorum. Sivil Toplum Kuruluşları demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Toplum içinde insanlarla birebir temas halinde oldukları için sıkıntıların çözümünde daha aktif bir rol üstlenmektedirler. Bu sebeple STK, Dernek ve vakıflarımız bizim için çok kıymetlidirler." şeklinde konuştu.

HAKSİAD Başkanı Çetiz'de Başkan Fırat ve yönetimine nazik ve sıcak ev sahiplikleri için teşekkür ederek, STK'ların ve siyasi partilerin diyalogunun önemine vurgu yaptı.

whatsapp-image-2026-07-07-at-22-22-11.jpeg

Kaynak:HÜR24 Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.