İçişleri Bakanı Çiftçi Batman'da

İçişleri Bakanı Çiftçi Batman'da
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, çeşitli temaslarda bulunmak ve bir dizi programa katılmak üzere Batman'a geldi.

Bakan Çiftçi, kentteki programı kapsamında ilk olarak Batman Valiliğini ziyaret etti.

Batman Valiliği binası önünde Vali Ekrem Canalp ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Çiftçi'nin, ziyaretinin ardından bölge valilerinin katılımıyla "Terörsüz Türkiye" toplantısına katılması bekleniyor.

Bakan Çiftçi, daha sonra "Türkiye Yüzyılı'nda Terörsüz Türkiye, Kardeşlik Hukuku ve Toplumsal Barış" paneline iştirak edecek.

Program kapsamında Sivil Toplum Merkezi'ne geçecek olan Çiftçi, buradan gerçekleştirilecek canlı bağlantılarla Batman ve ilçelerinde yapımı tamamlanan çeşitli tesis ve hizmet noktalarının açılışını gerçekleştirecek.

Bu kapsamda Sürücü Akademisi, Yataklı Arındırma ve Rehabilitasyon Merkezi (AMATEM), Sason Hükümet Konağı, Beşiri Hükümet Konağı ve İlçe Emniyet Amirliği, Mereto Güvenlik Yolu, Hasankeyf Jandarma Yolüstü Karakolu ile Gercüş Jandarma Lojmanları'nın açılışları yapılacak.

İçişleri Bakanı Çiftçi Batman'da

İçişleri Bakanı Çiftçi Batman'da

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.