Katar’dan işgal rejimi seçimlerine müdahale iddialarına yalanlama

Katar’dan işgal rejimi seçimlerine müdahale iddialarına yalanlama
Katar Dışişleri Bakanlığı, işgal rejimi seçimlerine müdahale edildiği veya seçim sonuçlarını etkileyecek faaliyetlerin finanse edildiği yönündeki iddiaları reddetti.

Bakanlık açıklamasında, bu haftaki seçimlerin ardından bazı işgal rejimi siyasetçiler ve onlarla bağlantılı medya organları tarafından Katar’a yönelik yeni suçlamalar gündeme getirildiği belirtildi.

Katar’ın seçimlere müdahale ettiği ya da sonuçları etkilemeye yönelik herhangi bir faaliyeti finanse ettiği iddialarının kesin bir dille reddedildiği açıklamada, söz konusu suçlamaların kabul edilmediği vurgulandı.

Bakanlık, bu suçlamalara ilişkin şu değerlendirmede bulundu:

“Eğer bu iddialara inanacak olursak, Katar’ın adeta tüm israili satın almış olduğu sonucuna varmamız gerekir.”

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.