Kayapınar Belediye Başkanı Özhan, din görevlileriyle bir araya geldi

Kayapınar Belediye Başkanı Özhan, din görevlileriyle bir araya geldi
Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, beldedeki imamlarla bir araya gelerek camilerin durumu ve çocukların Kur'an eğitimi üzerine istişarelerde bulundu.

Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında beldede görev yapan imamları belediyede ağırladı.

Buluşmada beldedeki camilerin durumu, çocukların camilerde Kur'an dersi alması ve din eğitiminin önemi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Din görevlilerinin toplumdaki önemine ve çocukların dini eğitimine dikkat çeken Özhan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla beldemizdeki imamlarımızı belediyede ağırlayarak hem din görevlilerimizin gününü kutladık hem de beldemizdeki camiler hakkında istişarede bulunduk. Ayrıca özellikle çocukların eğitimi ve camide Kur'an dersi almaları üzerinde durduk. Seçildiğimiz günden beri imam arkadaşlara bu konudaki temennilerimizi iletiyoruz, sağ olsunlar onlar da icabet ediyorlar. Gösterdikleri bu hassasiyetten dolayı başta beldemdeki tüm din görevlilerinin ve tüm İslam ümmetinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutluyorum. Allah bu imam kardeşlerimden razı olsun."

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.