Maden faciasında 6 gözaltı

Maden faciasında 6 gözaltı
Siirt Şirvan'da özel bir şirkete ait bakır madeninde meydana gelen heyelan sonrası 16 kişinin göçük altında kaldığı olayla ilgili soruşturmada, 6 kişinin gözaltına alındığı bir kişinin arandığı belirtildi.

Siirt’in Şirvan ilçesinde meydana gelen heyelan sonrası 16 işçinin göçük altında kaldığı olaya ilişkin açılan soruşturmada, 6 kişinin gözaltına alındığı bir kişinin arandığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında bakır madeni işletmesinden açık saha iş sorumlusu M. O, açık saha başmühendisi S.K, açık saha iş güvenlik uzmanları S.K ve M.K gözaltına alındı.

Taşeron firmanın sahibi N. A ile iş güvenlik uzmanı M.Ş.Ç de gözaltına alınırken, aynı firmanın saha sorumlusu A.A’nın arandığı belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.