Şanlıurfa'da göçmen kaçakçılığına yönelik operasyon: 32 organizatör hakkında işlem

Şanlıurfa'da göçmen kaçakçılığına yönelik operasyon: 32 organizatör hakkında işlem
Şanlıurfa'da göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında jandarma ekiplerince son bir ayda yürütülen operasyonlarda, organizatör olduğu belirlenen 32 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğünce, göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonel faaliyetler aralıksız sürdürülüyor.

Bu kapsamda 1 Haziran-9 Temmuz tarihleri arasında göçmen kaçakçılığı yaptığı tespit edilen ve "organizatör" olarak değerlendirilen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 32 kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.