Bakan Çiftçi, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Başkanvekili Adan'la görüştü

Bakan Çiftçi, TBMM Başkanı Kurtulmuş ve Başkanvekili Adan'la görüştü
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ve Başkanvekili Celal Adan'ı ziyaret ederek önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kurtulmuş ve Adan'ı TBMM'de ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyarette milletin huzuru, ülkenin güvenliği ve önümüzdeki dönemde yürütülecek çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Bakan Çiftçi, şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Numan Kurtulmuş'u ve Başkan Vekilimiz Sayın Celal Adan'ı Gazi Meclisimizde ziyaret ettik.

Milletimizin huzuru, ülkemizin güvenliği ve önümüzdeki dönemde yürüteceğimiz çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulunduk.

Nazik kabulleri ve kıymetli sohbetleri için Sayın Başkanımıza ve Sayın Başkan Vekilimize teşekkür ediyorum."

Kaynak:İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.